jueves, 25 de junio de 2020

RECOMANACIONS D'ESTIU!

Queridas familias,
Por si alguien aún no ha accedido, os recuerdo que ya tenéis disponibles los informes de notas en vuestro XESTIB.

Tal y como aparece reflejado en el informe individual adjunto a las notas, a continuación os presentamos algunas recomendaciones para trabajar un poquito este verano y no perder la rutina de trabajo. Como veis, son recomendaciones, por lo que es opcional, no hay nada obligatorio. Eso sí, os aconsejamos que cada día realicen un poquito de trabajo, sea el que sea.

RECOMENDACIONES VERANO 2020

1. El primer que vos recomanem és *LLEGIR MOLT, en català, es castellà, en anglès,  etc. En veu alta, en veu baixa… Llegir és important de totes les maneres. Apuntau els llibres que heu llegit que pel setembre en parlarem.

2. *DIARI D’ESTIU:
Ja sabeu que sempre trobam interessant que faceu un poquet de diari d’estiu, no fa falta escriure cada dia, però si contar alguna de les coses xules que anau fent. 
El setembre quan comencem el curs ho podeu dur i a tots ens agrada molt compartir-ho i mostrar-ho amb els mestres i amics. 
Algunes idees per fer el diari:
  • Escriure i redactar només els dies especials. Recordau utilitzar frases curtes, clares, cuidant l’ortografia i la presentació. 
  • Per exemple: Si hem anat a la platja, a quina platja, si ha vengut un amic o amiga a casa, hem anat a jugar a casa d’un amic, si hem fet alguna festa, excursió, passeig amb bici, a peu, amb barca. Si hem fet algun viatge, si ens han visitat familiars, si hem anat a alguna piscina, restaurant, etc. Si heu vist alguna peli bona o acabat de llegir algun llibre que ens volgueu recomanar. Podeu escriure els vostres somnis que segur que un dia es compliran, perquè si estan escrits també es poden complir, escriviu els gelats que vos heu menjat
  • Podeu decorar com volgueu el vostre diari o les vostres pàgines, l’important és que el faceu vostre i aneu fent un poquet cada setmana.
Amb fotos vostres, dibuixos, fulls de propaganda o mapes (a l’oficina de turisme de la Platja de Santa Ponça en tenen), amb ferratines, en celos de colors, etc. Per internet hi ha un munt d’exemples.
-Podeu escriure tot el que volgueu, tant el que feis, com el que sentiu i com són les vostres emocions, les idees que teniu, les vostres receptes de cuina preferides.
- Si a una revista, diari o televisió veis alguna notícia que vos agrada també la podeu aferrar i contar perquè vos ha agradat o cridat l’atenció.

Pensau que quan fas un diari personal, treballes moltes coses a la vegada, i va molt bé per reforçar continguts. Però també és molt especial, perquè llavors quan ets gran i llegeixes tot allò que vares escriure un dia, veus fotos i dibuixos teus és del tot emocionant.

3. *ESCOLTAR xerrar en llengua catalana. Pot ser a la televisió, youtube... A continuació, teniu alguns exemples per començar:




4. *BLOGS INTERESSANTS PER FER FEINA

65 propostes lúdiques i educatives per recomanar a les famílies aquest estiu:


- Aquesta pàgina la van fer durant el confinament, però hi ha activitats guapes que vos poden servir:

5. ACTIVITATS LÚDIQUES I DIFERENTS PER FER TOT SOL, AMB AMICS I/O FAMÍLIA: Estaria bé imprimir la fulla i penjar-la a un lloc ben visible (com a la gelera) i anar marcant tot el que aneu fent.
 

I Recordau que el més important és ser feliç i FER LES COSES BÉ. portar-se bé!

JUGAU MOLT, NEDAU, PASSEJAU PER LA VORERA DEL MAR, ESTIMAU, VEIS POSTES DE SOL, PINTAU, BALLAU, SOMIAU!!!
DISFRUTAU MOLT DE L’ESTIU! BESITOS!



PROFES DE 2N CICLE CEIP SES ROTES VELLES.

No hay comentarios:

Publicar un comentario