martes, 27 de noviembre de 2018

DECORACIÓ CAIXA DE NADAL/ DECORACIÓN CAJA DE NAVIDAD

Hola a tots/es, com ja sabeu cada any les famílies preparau alguna coseta amb les/els vostres fills/es  a casa per decorar l'escola. Enguany es tracta d'agafar una caixa de cartó (d'un medicament, de mocadors, de qualque aliment, de sabates...) i decorar-la a la vostra manera (forrar-la, pintar-la, aferrar-li coses...). La mida máxima de la caixa és d'una caixa de sabates! Dins la caixa hi ha d'haver un paperet amb un missatge de Nadal (un desig, una felicitació...) per la persona que rebrà aquesta caixa.
Al vostre fill/a se li donarà la caixa d'un altre alumne d'una altra classe, és a dir que no tornarà a casa la caixa que fareu junts, sinó la que rebrà de part d'un altre.

Les caixes s'han de dur a escola com a màxim dia 7 de desembre.
Aquí teniu dos exemples fets amb una caixa de kleenex i l'altre fet amb una caixa de sabates.

 


Hola a todos/as , como ya sabéis cada año las familias preparáis alguna cosa con vuestros/as hijos/as en casa para decorar el cole para Navidad. Este año tenéis que decorar una caja de cartón (puede ser de cereales, de medicamentos, de pañuelos, de zapatos...) a vuestra manera (forrarla, pintarla, ponerle pegatinas o lacitos...). ¡El tamaño máximo permitido es el de la caja de zapatos!
Dentro de la caja en un papelito, que también se puede decorar, tenéis que escribir un deseo o mensaje navideño para la persona que recibirá la caja.
Vuestro/a hijo/a le dará su caja a un alumno/a de otra clase, y recibirá una de otra persona, es decir que la caja que haréis no volverá a casa, sino que vendrá otra diferente.

 Las cajas se tienen que traer al cole, si es posible, antes del 7 de diciembre.
Aquí tenéis un par de ejemplos, uno de una caja de pañuelos y otro de una caja de zapatos:


                                                     

No hay comentarios:

Publicar un comentario